Så er vi ude og sejle. Mød os på tirsdage ved Skærbæk Sø.

Kontaktpersoner

Bo Søndergaard Tlf.: 23 49 46 27onsdag den 30. juni 2010

Kanal skandaler.

Der har på det seneste været 2 uheld der skyldes forkert omgang med radioudstyr.
På www.vallensbaekmodelskibsklub.dk kan man læse om det seneste.

Egeskov Stævne 2010 gav uønskede udgifter for Bo Søndergård.

Fra Egeskov 2010
Rorservoen var det eneste som overlevede.

Bo tog frekvensklemme med nr. 81 og begyndte at sejle med sin model af en motorbåd. Han undrer sig lidt over, at båden nogen gange opfører sig underligt. Så kommer Svend som er formanden for Midtfyns Modelbådsklub hen, og siger "Nå! Bruger du også kanal 81?" og begynder at snakke om, at det må være en dårlig sender Bo har, siden han ikke kan styre sin model. Svend får da hivet sin båd ind på land, så Bo kan sejle sikkert videre.
Nu begynder Bo's modelskib dog umotiveret at skifte mellem fuld gas frem, og fuld gas bak. Røg kommer ud fra skibet, og Bo har ingen kontrol over skibet mere. Det giver et fint PUF da en endnu større røgsky kommer ud fra skibet.
(ESC'en i båden blev så varm at en lodning gik fra, så en ledning dannede en kortslutning.)
Undertegnede skynder sig hen og spørger Svend om han mon nu også har slukket sit radioanlæg. Ja ja, rolig nu siger Svend, og går hen og slukker sin radiosender.

Denne sørgelige historie kan forhåbenlig lære os - (måske ikke alle), at det er VIGTIGT og ALTAFGØRENDE at man HUSKER at tage den korrekte kanalklemme som passer til éns kanal. Dette SKAL gøres som det første inden man tænder sit radiogrej.
Dette gælder for rig som fattig, ung som gammel.

På baggrund af de 2 sidste hændelser, har vi lavet en lille guide, som måske kan hjælpe til at undgå lignende uheld i fremtiden. Kan ses under menupunktet FREKVENSER

Bliv opdateret pr. mail.